Facebook

STUDIO LYNX
MODE & COUTURE SINDS 1979

STUDIO LYNX heeft een rijk aanbod aan verschillende unieke ontwerpen voor de jonge hippe dame en de zelfbewuste rijpe vrouw. Met ruim dertig jaar ervaring en een collectie van trendy en exclusieve topmerken creëren wij een geheel eigen assortiment van verschillende stijlen; van een mooi zakenpak tot een trendy joggingpak, van een chique galajurk tot een vrolijk zomerjurkje. Ook vindt u bij ons mooie bijpassende accessoires zoals schoenen, tassen, ceintuurs en geurtjes voor in huis. Voor iedereen is er iets!

In onze winkel in Scheveningen is het altijd gezellig. Onder het genot van een babbeltje en een glaasje helpen we u met het uitzoeken van mooie kledingstukken of accessoires die bij u passen. We geven graag persoonlijk advies en helpen u graag met het maken van een keuze.

Dit voorjaar bevat onze collectie veel cashmere in bijna alle kleuren. Alhoewel we rekening houden met de trends, blijft onze collectie draagbaar maar toch apart!

Ook buiten winkeluren kunt u in STUDIO LYNX op afspraak bij Priscilla terecht voor een uitgebreid individueel stylingadvies.

Monique en Priscilla

Studio Lynx